Warmtepomp plaatsen in Ninove

  • Dringende hulp bij storingen
  • Vakkundige plaatsing
  • Vrijblijvende offertes

Wilt u een warmtepomp laten plaatsen en zoekt u een specialist in de omgeving van Ninove en Aalst? Dan staat het professionele team van GB Technics voor u klaar. We staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze stiptheid. Als we een warmtepomp plaatsen in Aalst of Ninove doen we dat bovendien met de grootste zorg en respect voor uw materiaal. We gaan voor niets anders dan 100% tevredenheid.

Vragen over de mogelijkheden?

Laat een warmtepomp plaatsen door ons professionele team in de omgeving van Ninove en Aalst

Als loodgieter zijn we al jarenlang actief in de omgeving van Aalst en Ninove en daarom weten we perfect hoe we het best te werk gaan bij het plaatsen van een warmtepomp. Zo kunnen we een snelle service garanderen. Op die snelle service kunt u ook rekenen bij onze andere services, zoals het plaatsen van een aircosysteem. Verder plaatsen we ook elk type verwarmingsketel, waaronder een gasketel. Ook na het plaatsen van systemen staan we steeds voor u klaar. U kunt ons altijd inschakelen voor het onderhoud van uw systemen. Ook herstellingen voeren we snel en vakkundig voor u uit.

Plan bespreken
Documenten decoratief

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Woont u in de omgeving van Aalst en Ninove en heeft u nog vragen over het plaatsen van een warmtepomp of andere sanitaire systemen? Neem dan zeker contact met ons op door te bellen naar het nummer 0496 87 57 48, een e-mail te sturen naar info@gbtechnics.be of ons online contactformulier in te vullen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vakkundige installatie, onderhoud en reparatie van uw warmtepomp? Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan!