Een verwarmingsketel plaatsen in Ninove

Wilt u een verwarmingsketel laten plaatsen in Ninove? GB Technics in het Oost-Vlaamse Ninove is een betrouwbaar adres voor alles wat met verwarming te maken heeft. De juiste verwarmingsinstallatie is essentieel voor elke woning. We staan voor u klaar om met ons professioneel advies te geven en een oplossing op maat te bieden.

Een verwarmingsketel laten plaatsen in Ninove door een ervaren specialist

Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject, u kunt op ons rekenen. We plaatsen, onderhouden én vervangen radiatoren en cv-ketels op gas en op stookolie van het kwaliteitsmerk Viessmann, alsook vloerverwarming en warmtepompen. We voeren eveneens het wettelijk verplichte periodieke onderhoud van elk type van verwarmingsketel uit. Stookolieketels vragen een jaarlijks onderhoud. Bij gasketels volstaat een revisie om de twee jaar. Het spreekt voor zich dat wij u ook alle bijbehorende attesten bezorgen.

Hoger rendement (tot 98%!) door de recuperatie van de verbrandingswarmte

Condensatieketels: voordeliger en milieuvriendelijker verwarmen

De condensatieketel met hoog rendement is een betrouwbare verwarmingsoplossing. Dat komt doordat een condensatieketel het bijkomende voordeel heeft dat hij veel milieuvriendelijker is door een lagere CO2-emissie. Andere aspecten waarvan u profiteert als u een verwarmingsketel laat plaatsen in Ninove zijn de volgende:

Milieuvriendelijk: geringe uitstoot van CO2 en andere verbruiksgassen.

Laag verbruik: verbruikt 35 % minder energie dan een oude verwarmingsketel. Dankzij de modulerende brander past de gascondensatieketel zich aan de vraag aan.

Hoog rendement: rendement van 109% (cf. hoogrendementsketel: 92 %).

Compact: een condenserende gastketel neemt erg weinig plaats in. U verliest dus weinig ruimte. Een mazouttank neemt veel meer plaats in.

Recht op een premie?

Premies: in bepaalde gevallen, bijvoorbeeld voor beschermde afnemers, heeft u ook recht op premies. Hierdoor wint u de investering nog sneller terug.

Neem contact met ons op

We kunnen niet alleen een verwarmingsketel voor u plaatsen in Ninove, maar ook uw airco onder handen nemen of een nieuw systeem plaatsen. Wilt u graag weten wat een loodgieter nog voor u kan doen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het nummer 0496 87 57 48, een e-mail te sturen naar info@gbtechnics.be of ons online contactformulier in te vullen.