SANITAIR & WATERVERZACHTERS

MAATWERK IN SANITAIRE INSTALLATIES MET TOEBEHOREN, PLUS BADKAMERRENOVATIES.

Voor de installatie van allerlei sanitair kunt u een beroep doen op de ervaring en persoonlijke service van GB Technics in Ninove (bij Aalst). Een van mijn specialiteiten is de volledige renovatie van badkamers. Ik verzorg dan de vernieuwing van de hele sanitaire installatie. Ik plaats een ligbad of (inloop)douche, verzorg alle waterleidingen en afvoerbuizen, voorzie toiletten, kranen, lavabo’s en ander badkamermeubilair. Ook installeer ik alle nodige elektriciteit in de badkamer en zet de tegels van uw keuze om alles perfect naar wens af te werken.

ZACHT WATER, BETER VOOR U EN ALLE TOESTELLEN

Hard water bevat veel kalk en dat kan huidirritatie geven. Het zorgt sowieso voor kalkvorming in leidingen en verwarmingselementen van huishoudelijke apparaten (zoals wasmachines en boilers) en voor kalkaanslag op kranen, vloeren en tegels. Door die kalk neemt het rendement van de toestellen af en het energieverbruik toe.

Om dit te vermijden kan ik u een afdoende oplossing bieden. Viessmann stelt een ruim gamma van waterverzachters, waterontharders en ontkalkers voor die niets dan voordelen hebben:

U hebt niet langer last van hard water

Uw energiefactuur zal beduidend lager zijn

Uw huishoudtoestellen gaan langer mee

U hebt minder wasmiddel en onderhoudsproducten nodig voor een net resultaat

CONTACTEER GB TECHNICS VOOR VLOTTE SERVICE IN TOTAALRENOVATIES VAN BADKAMERS, SANITAIR OF WATERONTHARDERS!