Onderhoud van een verwarmingsketel in Ninove

  • Dringende hulp bij storingen
  • Vakkundige plaatsing
  • Vrijblijvende offertes

Bent u op zoek naar een specialist voor het onderhoud van uw verwarmingsketel in de omgeving van Aalst en Ninove? Dan helpen we u bij GB Technics met veel plezier verder. Ook voor dringende gevallen staan we steeds paraat. We staan dan ook bekend om onze stiptheid en snelle service van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze ervaring weten we meteen hoe we een situatie het efficiëntst aanpakken.

Vragen over de mogelijkheden?

Schakel ons in voor het onderhoud van uw verwarmingsketel in de omgeving van Aalst en Ninove

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter in de omgeving van Aalst en Ninove voor het onderhoud van uw verwarmingsketel? Dan zit u zeker goed bij GB Technics. We voeren namelijk het wettelijk verplichte periodieke onderhoud van elke verwarmingsketel voor u uit. Zo is een jaarlijks onderhoud voor stookolieketels nodig. Bij gasketels volstaat een controle om de twee jaar. Ook met een cv-ketel kunnen we voor u aan de slag gaan. Ook voor het plaatsen van een verwarmingsketel mag u ons contacteren. We plaatsen verder ook nog warmtepompen en aircosystemen en voeren algemene elektriciteitswerken uit.

Plan bespreken
Documenten decoratief

Stel ons gerust verdere vragen

Wilt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw verwarmingsketel in de omgeving van Aalst en Ninove, maar zit u nog met verdere vragen? Aarzel dan zeker niet om ze te stellen. We geven u met plezier een duidelijke uitleg. Ook vragen over andere sanitaire systemen zijn altijd welkom. Neem dus gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar het nummer 0496 87 57 48, een e-mail te sturen naar info@gbtechnics.be of ons online contactformulier in te vullen.

Vakkundige installatie, onderhoud en reparatie van uw verwarmingsketel? Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan!