Gasketel plaatsen in Ninove

  • Dringende hulp bij storingen
  • Vakkundige plaatsing
  • Vrijblijvende offertes

Wilt u een gasketel laten plaatsen door een professionele loodgieter in de omgeving van Ninove? Dan helpen we u bij GB Technics verder. Dankzij onze snelle service hoeft u niet lang te wacht op uw nieuwe systemen. Bovendien verlenen we die kwalitatieve service tegen een uitstekende prijs.

Vragen over de mogelijkheden?

Waarom zou u een gasketel laten plaatsen door ons team uit Ninove?

Er zijn verschillende redenen waarom u een gasketel zou laten plaatsen door een loodgieter van ons team uit Ninove. Een van onze grootste troeven is ons uitgebreide servicepakket. Zo plaatsen we niet alleen een gasketel bij u in Ninove, maar kunnen we ook een cv-ketel en condensatieketel plaatsen. Verder zijn we beschikbaar voor het plaatsen van een warmtepomp. Door uw sanitaire voorzieningen aan te pakken, bieden we u bovendien de mogelijk om sterk te besparen op energieverbruik. Alle taken in dat uitgebreide pakket voeren we bovendien uit met de grootste zorg en tegen een eerlijke prijs.

Plan bespreken
Documenten decoratief

Schakel ons in voor het onderhoud van uw verwarmingssystemen

Laat u een gasketel of een ander systeem plaatsen door ons team in Ninove? Dan kunt u nadien ook op onze uitstekende naservice rekenen. Ook voor het onderhoud en eventuele herstellingen staan we namelijk steeds voor u klaar. Neem contact met ons op voor verdere vragen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dat kan door te bellen naar het nummer 0496 87 57 48, een e-mail te sturen naar info@gbtechnics.be of ons online contactformulier in te vullen.

Vakkundige installatie, onderhoud en reparatie van uw Gasketel ? Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan!