Algemene elektriciteitswerken in Ninove

Bent u op zoek naar een specialist in algemene elektriciteitswerken in de omgeving van Aalst en Ninove? Met tien jaar ervaring biedt GB Technics uit Ninove, in Oost-Vlaanderen, puur vakmanschap in alle mogelijke elektriciteitswerken. Bij nieuwbouw en renovatie verzorgen we de volledige aanleg, aanpassing of herstelling van uw elektriciteitsnetwerk. We zijn beschikbaar voor de installatie, renovatie en depannage van alle elektriciteit. 

Wat mag u van onze algemene elektriciteitswerken in Ninove en Aalst verwachten?

Als u ons inschakelt voor algemene elektriciteitswerken in Aalst en Ninove, tekenen we in nauw overleg met u daarvoor een volledig elektriciteitsplan uit. Zo worden alle elektrische voorzieningen precies geplaatst zoals u het wenst, te beginnen bij de elektriciteitskast over de stroomleidingen tot en met uw verlichtingsarmaturen, stopcontacten en schakelaars. We maken ook oude of afgekeurde installaties keuringsklaar.

Vlotte service in elektriciteitswerken

In nieuwbouw- en verbouwingsprojecten verzorgen we verschillende diensten op het vlak van elektriciteit. U kunt ons in de omgeving van Ninove en Aalst naast algemene elektriciteitswerken ook inschakelen voor:  

Domotica systemen

Laadpalen voor uw elektrische wagen

Camera systemen

Videofoon

Winkelruimte’s en grote magazijnen

Netwerkbekabeling

Zonnepanelen

Verlichting

Onze service als loodgieter

U kunt ons naast algemene elektriciteitswerken in Ninove en Aalst ook inschakelen als loodgieter. Zo kunnen we bijvoorbeeld een warmtepomp plaatsen. Als u daarbovenop ook graag uw energiefactuur beduidend lager wilt zien, kunnen we u daarbij helpen. Zo nemen we uw sanitaire installaties onder handen en verwijderen we onder andere kalk, zodat uw machines weer vlotter werken. Ten slotte, zijn we ook beschikbaar voor het onderhoud van verwarmingsketels en andere systemen.

“VAN STROOMKABEL EN STOPCONTACT TOT ELEKTRICITEITSINSTALLATIES EN VERLICHTINGSOPLOSSINGEN”

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze algemene elektriciteitswerken in Ninove en Aalst of wilt u ons inschakelen voor een van onze andere diensten, zoals het plaatsen van een airco? Neem dan zeker contact met ons op. U kunt ook bellen naar het nummer 0496 87 57 48, een e-mail sturen naar info@gbtechnics.be of ons online contactformulier invullen.