CV-ketel plaatsen

  • Dringende hulp bij storingen
  • Vakkundige plaatsing
  • Vrijblijvende offertes

Wilt u een cv-ketel laten plaatsen in Ninove en zoekt u een specialist in de buurt? Dan kunt u terecht bij GB Technics. Onze vakmensen helpen u graag verder en gaan daarbij te werk met de grootste zorg. Onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is ook een van onze troeven. Ontdek hoe we te werk gaan.

Vragen over de mogelijkheden?

Laat een cv-ketel plaatsen door ons professionele team in Ninove

Laat een cv-ketel plaatsen door ons professionele team in Ninove als u wilt profiteren van een snelle service. Het maakt niet uit of het gaat om een nieuwbouw- of een renovatieproject, we vinden de juiste verwarmingsoplossing voor elke woning. Ook voor het wettelijk verplichte periodieke onderhoud van elk type van verwarmingsketel kunt u op ons rekenen. Als loodgieter bieden we ook andere services aan. In de meeste woningen zijn er veel mogelijkheden om extra op energie te besparen. Dat kan bijvoorbeeld door met de nodige zorg sanitaire systemen onder hand te nemen. Voor sanitaire problemen kunt u dus ook een beroep op ons doen. Daarnaast plaatsen we een warmtepomp voor u.

Plan bespreken
Documenten decoratief

Bel ons voor dringende hulp

Ook na het plaatsen van een cv-ketel of condensatieketel in Ninove rekent up op onze ondersteuning als u bijvoorbeeld met een panne zit die dringend aangepakt moet worden. Neem in dat geval contact met ons op door te bellen naar het nummer 0496 87 57 48, een e-mail te sturen naar info@gbtechnics.be of ons online contactformulier in te vullen. U mag ons team in Ninove uiteraard ook altijd contacteren met verdere vragen over het plaatsen van een cv-ketel.

Vakkundige installatie, onderhoud en reparatie van uw CV-ketel? Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan!