Condensatieketel plaatsen in Ninove

  • Dringende hulp bij storingen
  • Vakkundige plaatsing
  • Vrijblijvende offertes

Bent u op zoek naar een specialist die een condensatieketel voor u kan plaatsen in de omgeving van Ninove? Dan helpen we u bij GB Technics graag verder. We gaan steeds erg vakkundig te werk en behandelen uw materiaal met zorg. Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Vragen over de mogelijkheden?

Een betrouwbare condensatieketel laten plaatsen in Ninove

Laat u een condensatieketel plaatsen door ons in Ninove? Dan kiest u voor een betrouwbare oplossing, die bovendien gelijkstaat aan een hoog rendement. Verder is het systeem ook milieuvriendelijk, aangezien het weinig CO2 en andere verbruiksgassen uitstoot. In vergelijking met andere verwarmingsketels, verbruikt u ook minder. Ook na onze dienst kunt u ons inschakelen voor hulp. Zo staan we altijd voor u klaar voor het onderhoud van verwarmingsketels.

Plan bespreken
Documenten decoratief

Neem contact met ons op voor verdere vragen

Als loodgieter in Ninove kunnen we meer voor u doen dan een condensatieketel plaatsen. Zo kunnen we ook een cv-ketel plaatsen. Ook voor sanitaire problemen mag u naar ons bellen. Ten slotte, kunnen we ook airco plaatsen. Heeft u nog vragen voor ons team in Ninove over het plaatsen van een condensatieketel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het nummer 0496 87 57 48, een e-mail te sturen naar info@gbtechnics.be of ons online contactformulier in te vullen.

Vakkundige installatie, onderhoud en reparatie van uw condensatieketel? Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan!